Left
Right
splet@trgotur.si
03 898 62 55
041 465 227
Iščeš delo? Delodajalci
Iščeš delo? Delodajalci

Na voljo nova sredstva za zaposlovanje

11. 9. 2018
Z novim šolskim letom se na ZRSZ poveča tudi število mlajših iskalcev zaposlitve, ki zaključujejo šolanje. Država zanje namenja dodatna sredstva in s tem spodbuja delodajalce, da v svoje delovne sredine vključijo tudi mlajši kader.

Tisti delodajalci, ki bodo zaposlili brezposelne do konca oktobra in zaposlitev sofinancirali iz razpisnih sredstev, bodo subvencijo prejeli še letos. V okviru programa za Trajno zaposlovanje mladih lahko sredstva uveljavljate za zaposlitev oseb iz zahodne kohezijske regije, sodelujejo pa lahko delodajalci iz vseh regij. Pri zaposlovanju mladih predlagamo, da poleg sredstev v višini 5.000 EUR preverite tudi možnosti kombiniranja programov z Delovnim preizkusom ali Usposabljanjem mladih na delovnih mestih. Če boste v svojo delovno sredino povabili mlajše od 26 let in so ti več kot 6 mesecev brezposelni, pa lahko zanje uveljavljate tudi davčno olajšavo. 

 >> Zakaj bi zaposlil mlajšo osebo v podjetju?
Želite več informacij?
Izpolnite obrazec
TRGOTUR d.o.o., Ljubljanska cesta 13/b, 3320 Velenje. Copyright © 2014 Trgotur d.o.o., vse pravice zadržane. Izdelava spletnih strani AV studio