zaposlitev@trgotur.si
t: 03 898 62 56 • f: 03 898 62 60
Šifra objave: OB036.2012
Delovno mesto: VODJA IZMENE m/ž
Delodajalec: PLASTIKA SKAZA, proizvodnja, trgovina, storitve, d.o.o.
Št. prostih mest: 1
 
Za poslovne partnerje iščemo oz. vabimo k sodelovanju
Na delovnem mestu VODJA IZMENE m/ž
Opis podjetja Podjetje Plastika Skaza d.o.o. sodi med pomembne evropske proizvajalce izdelkov iz plastičnih mas. Največji kapital v podjetju predstavljajo ljudje in ravno s tem razlogom svojo energijo usmerjamo v iskanje kvalitetnega kadra in zadrževanje ključnih sodelavcev ter oblikovanje delovnih okolij, ki omogočajo ravnotežje med poslovnim in zasebnim življenjem. Zaradi povečanja obsega proizvodnje in širjenja proizvodnega programa med svoje vrste vabijo izkušenega vodjo izmene.
Pogoji za zasedbo  
- zahtevani poklic
strojni delovodja
strojni tehnik
inženir strojništva
- delovne izkušnje vsaj 5 let delovnih izkušenj na področju vodenja del in delavcev v proizvodnji
- druge sposobnosti organizacijske in koordinacijske sposobnosti, zmožnost presoje, komunikativnost, inovativnost, inventivnost, zmožnost delati v teamu, samoiniciativnost, urejenost, natančnost
- druga znanja dobro znanje tujega jezika, izpit »B« kategorije, računalnik (MS Office), zaželeno je poznavanje strojev za brizganje plastike
   
Kraj dela Velenje
Kratka vsebina dela Vodi, organizira in koordinira delo celotne izmene v proizvodnji v skladu s proizvodnimi plani in navodili.
Ponujena plača po dogovoru
Zaposlitev za
DOLOČEN ČAS: 12 mesecev Z MOŽNOSTJO PODALJŠANJA
POSKUSNO DELO: 3 mesece
   
Zaključek prijave: 15.06.2012
Možnost prijave še -917 dni
   
Prijava na objavo
   
Prosta delovna mesta se obravnavajo enako ne glede na spol (M/Ž). Posredovani podatki so zaupni in jih bomo uporabljali ter shranjevali v skladu z zakonom le toliko časa, dokler je to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani, obdelani in shranjeni /odločitev o izbiri kandidata; ob sklenitvi pogodbe o zaposlitvi pa le za kadrovske potrebe/.